Notícies

Nova píndola formativa: Coneix totes les novetats de la legislació per a treballadors de la cultura

El dimarts 26 d’abril s’impartirà una nova píndola formativa en format online sobre la Reforma Laboral. Durant la sessió, els participants podran conèixer totes les novetats de la legislació per a treballadors de la cultura.

En els últims mesos s’han aprovat dues normes importants que afecten als i les artistes treballadores del sector de la cultura: la reforma laboral i la modificació del Reial Decret 1435/1985 que regula la relació laboral especial de les persones artistes que desenvolupen la seva activitat en les arts escèniques, audiovisuals i musicals, així com de les persones que realitzen activitats tècniques o auxiliars pel desenvolupament de dita activitat. Al llarg de la sessió s’explicarà quines són les modificacions que afecten directament a l’artista que presta serveis laborals en espectacles públics, així com respondrem les preguntes dels i les assistents.

La formació, que es durà a través de la plataforma Zoom, s’iniciarà a les 10 hores i finalitzarà a les 12. Està oberta als socis i sòcies de les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural APGCC, APCC, APdC, AADPC i TTP .

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar abans del divendres 22 d’abril.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a