Notícies

Nova edició del Màster de Creació en Arts de Carrer de Fira Tàrrega

El Màster de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l’àmbit internacional, que té la finalitat de formar professionals de la creació a l’espai públic.
Impulsat conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, combina mòduls teòrics i pràctics i s’adreça a graduats en arts escèniques, professionals del sector o qualsevol director, dramaturg, intèrpret, gestor cultural o urbanista interessat en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques.
El Màster és un títol propi de la Universitat de Lleida (per a la seva realització cal tenir grau universitari o llicenciatura) i té un caràcter marcadament professional. Consta de 60 crèdits ECTS que s’estructuren en diversos blocs complementaris: classes magistrals (39 ECTS), elaboració i defensa d’un treball fi de Màster (6 ECTS) i la realització de pràctiques professionals (15 ECTS).
Els idiomes vehiculars són el castellà i l’anglès.
Preinscripció: De l’1 de juliol al 31 d’octubre de 2014. Preinscripció obligatòria per tal d’efectuar la posterior matrícula.
Programa i mòduls:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a