Notícies

Nova convocatòria del Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació 2021-22

L’Institut del Teatre obre una nova convocatòria del Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació per al curs 2021-22. Es tracta del primer postgrau de l’Estat espanyol dedicat a l’aplicació de les arts escèniques com a recurs pedagògic, i que té la particularitat d’oferir tres itineraris: TeatreMoviment Projectes pedagògics. El període d’inscripcions és del 3 al 28 de maig i la matriculació del 14 al 30 de juny de 2021.

Els estudis s’adrecen especialment a mestres d’infantil, primària, secundària i batxillerat, així com a professors d’educació especial, de dansa, teatre o música, al professorat d’educació física, i en general a psicoterapeutes, educadors socials o altres professionals interessats en l’aplicació de les arts escèniques en l’educació.

L’itinerari de Teatre i Educació celebra la seva setzena edició, mentre que l’itinerari de Moviment i Educació compleix set edicions. Tots dos estudis permeten als alumnes adquirir noves competències i habilitats per utilitzar el teatre i el moviment com a instruments educatius davant la diversitat de l’aula.

Pel que fa a l’itinerari de Projectes pedagògics, el postgrau fa un pas més enllà i proposa una formació per tal que els alumnes defineixin i desenvolupin el seu propi projecte pedagògic i creatiu, adaptant-se als contextos i etapes evolutives dels públics a qui vulguin adreçar-se.

En qualsevol cas, tots tres itineraris s’estructuren en sessions pràctiques i teòriques que inclouen blocs formatius obligatoris i altres d’optatius, a escollir entre els propis de l’itinerari o els de les altres dues especialitats. El postgrau permet als alumnes matricular-se a blocs temàtics de manera individual.

Les classes es duran a terme els divendres, dissabtes i diumenges al Centre territorial de l’Institut del Teatre d’Osona, ubicat a Vic, des de l’1 d’octubre de 2021 al 19 de juny de 2022.

Més informació

Institut del Teatre – Centre d’Osona
Sant Miquel dels Sants, 20 –  08500 Vic
Tel. 938 854 467 / 664 363 313
postgraus.vic@institutdelteatre.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a