Notícies

Nova convocatòria de residències de creació del Punt Gunea

3r Convocatòria de residències de creació organitzada des del Punt Gunea.

Modalitats:

Modalitat Circ.
Aquesta residència està dirigida a artistes o companyies professionals de circ contemporani, que desitgen desenvolupar un treball de recerca. El treball d’aquests artistes pot estar destinat tant al treball en sala com en carrer.

Modalitat General.
Dansa, teatre, performance, o qualsevol altra tendència d’expressió en moviment. Podrà participar qualsevol projecte dut a terme per un col·lectiu o artista el treball del qual estigui relacionat amb els llenguatges escènics i les arts en moviment. No es podran presentar a aquesta convocatòria espectacles dins de les diferents especialitats circenses. Aquests hauran d’anar a la convocaria “modalitat de circ”.

Modalitat la infància i la joventut
Dirigida a artistes, col·lectius, companyies… que tinguin una idea de recerca per a dur a terme una producció d’espectacles per a públic infantil i/o juvenil a partir de + 6 anys.
Objectiu: fomentar la creació d’espectacles per a aquests públics amb una fi usar el teatre com a eina per a l’educació i treball en valors. Es valorarà especialment la qualitat artística del projecte i els valors educatius i socials que es persegueixin.

Modalitat Llançadora
Reservada a l’elecció de projectes de companyies emergents que plantegen el seu primer espectacle com a professional. Les propostes poden ser dirigides a qualsevol públic i disciplina escènica. No seran contemplats treballs expositius.
El projecte seleccionat en aquesta modalitat serà seleccionat per l’equip resident de l’El Punt Gunea.
S’oferirà durant 10 mesos, assessorament per a la posada en marxa d’una activitat professional, seguiment en àrees administratives i fiscals, cerca de finançament, i assessorament en tasques creatives, de producció, tècniques…
El punt Gunea adaptarà la col·laboració en la mesura del possible a la proposta seleccionada. Aquesta modalitat no compta amb ajuda econòmica. Es Treballarà en cerca de finançament durant el procés d’acompanyament. Es comptarà amb espais de treball durant el projecte. S’exigirà l’aprofitament de l’ajuda, valorat mitjançant reunions de seguiment. Es cancel·larà l’ajuda en cas que el projecte seleccionat no mostri actitud de treball.

Descarrega’t tota la informació!

CONVOCATORIA CASTELLANO     


Comparteix-ho:

1 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a