Notícies

Nous socis! La família TTPera continua creixent amb sis noves incorporacions

L’Associació Professional de Teatre per Tots els Públics (TTP) dona la benvinguda a Bergamotto & Co, Kali Teatre, Cia. Passabarret, Toti Toronell, Creixent amb art i CAL Teatre, noves companyies sòcies de l’entitat.

Bergamotto & Co

Companyia creada l’any 2010 de la mà de l’experimentat clown Pasquale Marino, especialitzada en realitzar espectacles de comèdia visual per a públic infantil i familiar. En el seu repertori destaquen espectacles com Party Time i Clow Bergamotto Show.

Kali Teatre

Kali Teatre sorgeix de la inquietud de saber que l’art és transformador. El projecte, impulsat per Elsa Lluch, està conformat per un equip multidisciplinari i compta amb diferents espectacles com Womagis, el mag de les paraules, Rigoberta i el Windigo o No tinc por.

Cia. Passabarret

Cia. Passabarret és la companyia degana de pallassos i circ a la província de Tarragona. Nascuda el 1995, la seva especialitat són els espectacles de carrer, els tallers i les instal·lacions. La Circoteca és la seva casa, una escola de circ, un petit teatre, el seu magatzem, una productora i una distribuïdora d’espectacles, tant propis de la companyia com d’altres artistes.

Toti Toronell

Dioptries, Escargots, Un pas de pardal, Libèl·lula, Naïf, Micro-Shakespeare o Això encara no, són alguns dels espectacles que la Cia. Toti Toronell té en repertori. En Jordi, el seu impulsor, s’ha format amb noms destacats de l’escena com l’Avner ( The Excentric), amb en Jango Edwards, en Leo Bassi, en Les Bubb, Comediants, Toni Albà i Dimitri Bogatirev (Aga-Boom). Així com, també ha dirigit i actuat amb COP DE CLOWN i va crear LAITRIUM TEATRE per investigar i aprofundir en noves maneres d’ensenyar aquesta disciplina.

Creixent amb art

La companyia Creixent amb art està encapçalada per la Cristina, actriu i docent d’arts escèniques, qui crea i interpreta espectacles i contes teatralitzats per a infants i joves on integra diferents llenguatges; el teatral, el musical i el plàstic. També treballa en diversos projectes per a adults, com la formació i direcció teatral amb persones amb diversitat funcional, o la creació i interpretació de visites guiades teatralitzades.

CAL Teatre

CAL Teatre neix el 2014 amb la idea d’aportar una visió pròpia sobre el teatre infantil i familiar. Dos dels seus fundadors es van formar a l’Institut del Teatre de Catalunya en la disciplina de Teatre Físic i Visual. Tots els elements que intervenen en aquesta branca de les arts escèniques, convergeixen en la creació dels seus espectacles. D’alguna manera volen reflexionar des de l’escenari sobre totes les possibilitats que ofereix el teatre infantil, on no hi ha més barrera que la imaginació, però sent molt conscients que s’enfrontem al públic més exigent de tots: els infants.

75 sòcis i tres companyies honorífiques. La TTP continua treballant per visibilitzar el sector

D’aquesta manera, la TTP continua creixent com a entitat sense afany de lucre formada per un total de setanta-cin companyies professionals d’arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut, més tres sòcis honorífics, i segueix treballant amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat i visibilitat al sector. Defensant la professionalitat, territorialitat, democratització de la cultura, cooperació, proximitat i compromís del sector i amb el sector.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a