Notícies

Nous socis! La família TTPera continua creixent amb noves incorporacions

L’Associació Professional de Teatre per Tots els Públics (TTP) dona la benvinguda a Ambauka, Els Atrapasomnis i Cacauet Teatre, noves companyies sòcies de l’entitat.

Ambauka

El projecte neix el 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, quan uns quants monitors decideixen formar un grup per celebrar la Festa de la Primavera. Després d’aquella primera exitosa actuació, el 2009 la formació es consolida sota el nom d’Ambaükatunàbia (més tard escurçat a Ambauka), i des de l’inici el grup destaca per la seva aposta pels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, i amb música 100% en directe combinant sons i músiques populars i moderns.

Els Atrapasomnis

Companyia d’espectacles infantils i familiars que neix de la passió per la música dels seus integrants, juntament amb moltes ganes de compartir experiències, de passar-ho bé i de fer-ho passar bé al públic. Aquestes tres passions combinades amb una llarga experiència fent concerts de tot tipus, fan néixer la companyia. Espectacles dinàmics, frescos i variats i amb continguts atractius per a que petits i grans puguin gaudir.

Cacauet Teatre

Teatre per tots els públics, teatre familiar. També realitzen projectes a mida per espais, museus, festes populars , expliquen i interpreten contes, graven àudios i sobretot intenten encuriosir i captivar a petites orelles i ulls, connectar amb el públic. Les seves eines expressives són el teatre de llums i ombres, la manipulació de titelles i objectes, la música, la veu i la interpretació. Sempre, mantenint la cura del llenguatge, de l’estètica i els materials, dels sons i de la música, entre molts altres aspectes.

75 sòcis i tres companyies honorífiques. La TTP continua treballant per visibilitzar el sector 

D’aquesta manera, la TTP continua creixent com a entitat sense afany de lucre formada per un total de setanta-cinc companyies professionals d’arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut, més tres sòcis honorífics, i segueix treballant amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat i visibilitat al sector. Defensant la professionalitat, territorialitat, democratització de la cultura, cooperació, proximitat i compromís del sector i amb el sector.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a