Notícies

Nous circuits i oportunitats per a la difusió

06 juny / 08 juny – 2016
El taller té per objectiu facilitar eines metodològiques i recursos perquè col·lectius i artistes de les arts escèniques puguin engegar per ells mateixos el desenvolupament dels seus projectes, ampliar els àmbits d’actuació i redefinir nous circuits de treball i de distribució. És principalment pràctic i proposa la metodologia pròpia “Rutes de Desenvolupament i Internacionalització” als projectes artístics i de gestió dels participants.
El taller proporciona als participants:
1. Una eina metodològica per descobrir els punts forts i debilitats pròpies dels projectes i respondre a la pregunta: Estic preparat per obrir nous circuits per al meu treball?
2. Recursos i informació per conèixer els circuits de les arts escèniques d’àmbit estatal i internacional, i entendre els mecanismes de les relacions artístiques interregionals i internacionals.
3. Capacitació per dissenyar una estratègia i pla de difusió del projecte artístic i de gestió per iniciar un recorregut nou per altres àrees geogràfiques.
Dirigit a:
Responsables de companyies, artistes escènics, empreses de producció i distribució de les arts escèniques que vulguin emprendre una estratègia de desenvolupament i ampliació dels seus circuits.
Responsables de centres de creació, exhibició i suport, interessats en obrir l’àmbit de la seva activitat i participar en projectes a escala estatal i internacional.
Impartit per Toni González
De formació és enginyer industrial superior i actor.
Consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura que opera també amb la denominació Escena Internacional Bcn. Amb 25 anys d’experiència, dissenya i comissaria projectes d’intercanvi de coneixement de les pràctiques culturals i artístiques; prepara i acompanya organitzacions artístiques en la seva internacionalització; analitza i investiga les polítiques culturals i les bones pràctiques en el camp de la gestió de la cultura, la internacionalització i les arts escèniques i musicals; i comunica inesgotablement els resultats de les seves experiències.
És membre de la Junta Directiva d’IETM (International Network for Contemporary Performing Arts), consultor homologat en internacionalització per IVACE (Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial) i expert avaluador de projectes del programa Europa Creativa”de la Comissió Europea. Ha estat vicepresident de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya i cofundador i vicepresident de la xarxa internacional de fires d’espectacles EurAm Bourse.
www.culturaespolitica.com
Twitter: @tonigonzalezbcn
Facebook: tonigonzalezbcn
[programa curs]
Durada: El curs té una durada total de 12 hores, dividides en 3 sessions.
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates:
Del 6 al 8 de juny de 2016
Horari: de 10 a 14h
Preu curs: 90€

Més informació: formacio@nauivanow.com
[inscripció]

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a