Notícies

SUSPÈS!!! – TiPs, diàlegs amb la panxa plena amb l'Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Per qüestions d’agenda de l’Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura, ens veiem en l’obligació de suspendre el TiPs, diàlegs amb la panxa plena previst per dijous dia 16 de març. Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

 
Aquest mes de març arribatips-pantalla un nou ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena’. El convidat d’aquesta edició és l’Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
El tema sobre el que parlarà és:
Les línies de treball de l’actual Conselleria de Cultura envers al sector de les Arts Escèniques per a públic infantil i juvenil.
 
DATA I HORA: Dijous 16 de març de 2017 a les 21 h.
LLOC: Teatre ‘Els Catòlics’ (C/ Clivillers, 7 – Olot)
INSCRIPCIONS: Socis TTP 25 € / no socis TTP 35 € . NOTA: La inscripció inclou el sopar. Les copes que es puguin prendre desprès van a càrrec de cadascú.
Places limitades!  INSCRIU-TE AQUÍ

santi_vilaHble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura

Santi Vila, (Granollers, 15 de març de 1973) és un historiador i polític català associat al Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), actual conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya (2006-2013), alcalde de Figueres (2007-2012) i conseller de Territori i Sostenibilitat (2012-2016)

Què és un TiPs, diàlegs amb la panxa plena?

Doncs un sopar on mentre els comensals mengen l’aperitiu, un ponent convidat ens fa una breu ponència sobre un tema relacionat amb la cultura, les arts escèniques, els infants… i tot allò que pot estar relacionat, més o menys, amb aquests temes.
Desprès, i mentre continua la velada, debatrem, xerrarem, compartirem experiències i coneixements sobre el que hem parlat.
 
Organitza:
cropped-Sol-logo-TTP-quadrat-512.jpg
 
 
 
 
 
Amb el suport de:
Departament de Cultura

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a