Tombs Creatius és una companyia de creació de jocs de Toni Tomàs, artesà i creador del projecte. L’any 2000 vaig decidir deixar la Companyia de Comediants La Baldufa, la qual havia fundat i en la que havia treballat durant quatre anys, i engegar el projecte de Tombs Creatius. Així, des de fa més de 10 anys, Tombs Creatius idea, dissenya i construeix artesanalment jocs de fusta de carrer per a totes les edats.
En aquesta dècada de funcionament, ha tret al carrer 4 col·leccions de jocs : “La fira de les varietats” (2000), “El Traginer de jocs” (2004), “El Farolito de Tombs Creatius” (2008, col.lecció que està a Costa Rica) i “Colors de monstres” (2008). El 2009, colze a colze amb Carles Porta, van coproduïr la “Puck Cinema Caravana”, el cinema més petit del món.
A Tombs Creatius pensen en els carrers com a espai de joc perquè aquest ha estat, des de sempre, l’espai de socialització i diversió de les persones, i actualment s’està perdent aquesta funció. És per això que les seves propostes han omplert una bona colla de places, carrers, patis d’escola, festivals… d’arreu.