Notícies

Nou estudi: La internacionalització en les Fires: realitat o entelèquia

Realitzat per Isabel Fernández i Pau Llacuna amb gran esforç i professionalitat és una anàlisi de la internacionalització de les Fires de Cofae.

Aquest document titulat “La internacionalització en les Fires: realitat o entelèquia” suposa una anàlisi de la internacionalització de les fires al llarg de gairebé quinze anys, des de l’any 2007 en el qual es comencen a registrar en COFAE dades dels professionals acreditats en les diferents Fires associades, fins a l’any 2019. L’evolució en el temps ens permet no sols estudiar com ha estat la presència de professionals d’arts escèniques de diferent perfil acreditats en les Fires, sinó establir una sèrie de reflexions i anotacions d’interès sobre com es produeix esses flux de professionals estrangers.

En vista de la documentació i anàlisis efectuades, observem que en les Fires de COFAE tenim encara moltes assignatures pendents, i especialment que per a treballar en la internacionalització de les Fires és necessari disposar d’un pla de treball i objectius definit a mitjà i llarg termini, dotat de recursos i estabilitat en el temps. La casuística de cadascuna de les Fires a vegades dificulta l’establir i consolidar línies d’intervenció en aquest marc amb la mirada posada a mitjà termini, però així i tot és important visibilitzar en aquest estudi l’esforç realitzat des de les fires per facilitar la internacionalització de les seves trobades professionals.

Més informació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a