Notícies

Neix CartografíaCirco.com, la plataforma digital de projectes de circ

Cartografia de circ és un projecte de cooperació cultural internacional dedicat a la difusió i promoció del circ per a artistes, companyies, fires i festivals, circ social, espais d’exhibició i creació, associacions, empreses de serveis i proveïdores i projectes de col·laboracions internacionals que tinguin com a eix d’acció principal el circ, una clara voluntat de relacionar-se internacionalment i una professionalitat contrastada.

Aquest projecte sorgeix en 2020 per iniciativa de Leandro Mendoza i Júlia Sánchez impulsat pel Mercat Internacional de Circ Contemporani (MICC, Tohu, Montréal) per a donar resposta a la necessitat de difusió del circ a nivell internacional centrada en el territori llatinoamericà. Veient la bona resposta del sector i fent-se evident la necessitat d’ampliar el territori de la cartografia entre els tres agents es decideix que la cartografia abasti el territori iberoamericà i que Cíclicus passi a liderar el projecte.

Cada país té les seves realitats i moments en el circ actual i hi ha situacions molt diverses, contextos culturals, socials i econòmics. És objectiu de la Cartografia realitzar un mapatge de projectes de diferents àmbits del circ a Iberoamèrica per a donar a conèixer experiències i propiciar relacions entre projectes similars.
Volem estimular la circulació de sabers acadèmics i artístics per a en un futur poder crear accions en conjunt per a l’estímul del desenvolupament del que es produeix a Iberoamèrica.

Els projectes professionals de circ s’han diferenciat utilitzant vuit eixos d’activitat. Per a ser part de la cartografia s’han establert el compliment d’uns certs requisits per a garantir que els projectes estan en actiu a nivell professional i tenen una voluntat d’internacionalització.

Ingressa per a consultar els projectes registrats i comença a teixir xarxes:

1. Confirma que compleixes amb els REQUISITS.
2. REGISTRA’T com a usuari.
3. Registra els teus PROJECTES.
4. Completa els camps requerits.
5. Espera confirmació dels administradors de la plataforma.
Després, veuràs els teus projectes publicats i a l’abast de tots a un sol clic de distància.

Recorda mantenir actualitzat el teu perfil i registrar nous projectes.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a