Notícies

Nau Ivanow: Guerrilla 2014 – 21 de gener

Inicien un altre cicle de ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’, que organitza la Nau Ivanow i Trànsit Projectes. Les ‘guerrilles’ són sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diversos àmbits de la gestió de projectes culturals.
Els diferents temes s’aborden des de l’experiència tant dels ponents com dels participants, i es dóna una gran importància al debat i al diàleg, que tenen continuïtat durant el dinar que segueix a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i l’intercanvi proper.
El 2014 donem a la Guerrilla un caire més de debat i aprenentatge, cercant alternatives guerrilleres per seguir formant-nos, debatint sobre microcultura i fent networking. El nou calendari presenta un horari de tarda (de 17h a 20h), tal com proposaven algunes valoracions dels participants.
La primera data i tema previst és:
21 de gener: Storytelling. Amb Mario Hinojos
Un espai de treball centrat en l’ús instrumental del Digital Storytelling com a eina per a la creació i l’apropament a la ciutadania; un moment de reflexió sobre el valor de les històries, els relats i les formes narratives dins dels processos d’aprenentatge.
Les propreres sessions s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com, on també trobareu la informació dels cicles anteriors.
[inscripcions]
Lloc: Nau Ivanow
Horari: De 17h a 20h
Preu per sessió: 10 €
Més informació: formacio@nauivanow.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a