Notícies

NAU IVANOW: Curs avançat de disseny d'espai i llum per a teatre

Complement i ampliació del curs realitzat d’iniciació al disseny d’espai i de llum realitzat ja a la Nau Ivanow. Curs teòric i pràctic per tal de planificar i dur a terme un projecte en un espai teatral a partir de diferents temes, elements escènics i aparells lumínics proposats, posant especial cura en el treball del color. Treballarem el desenvolupament de la idea des de la concepció fins a la posada en escena, planificant totes les passes necessàries intermèdies.
Adreçat a totes aquelles persones que ja han realitzat el curs d’introducció i a tots aquells que tinguin algun coneixement mínim o necessitat concreta de teatre o disseny i vulguin aprofundir en la posada en pràctica teatral.
PONENTS
Xesca Salvà
, escenògrafa.
Llicenciada en Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, és també llicenciada en Filologia Catalana a la UIB.
Ha treballat durant el 2010-2011 a l’estudi Plastikart (Cesena, Itàlia) en la creació i construcció escenogràfica de diversos projectes de la Societas Raffaello Sanzio. Ha participat també en el workshop amb Anna Viebrock a la Biennale de Venezia 2013.
Com a escenògrafa i/o figurinista ha treballat en diversos espectacles: Pèl al pit (2006); Pessoa, o que o turista deve ver (2009 i 2011); Negret de Guinea (2010); De música i homes (2008); Anita Coliflor, tragedia de brebajes (2009); Bodas de sangre (2009), La intrusa de M. Maeterlink (2010), IMMUT (2009); Cos.a.cos (2009); I el Poeta? (2010); Residents (2010); La dona i el debutant (2010), Fa una mica de soroll (2012), Monsier Apeine quiere hacer amigos (2013), Rien à dire i No sé (2013), El cant de la Gorgona (2013), Portland (2013), El Malentès (2013).
Actualment treballa en un projecte personal sobre escenografia i espai sonor a partir del personatge de la Caputxeta Vermella i en el projecte Imago, amb Georgina Oliva.
Carles Borràs, tècnic de so i il·luminació.
Es forma com a tècnic en el taller de tecnologia de l’espectacle (TTE) el 1995.
Després de treballar en el cinema, parcs temàtics i televisió, centra la seva carrera en el món de les arts escèniques. Comença amb la companyia Vol-Ras, com a tècnic de so i il·luminació, a la vegada que comença a treballar en el Teatre Nacional de Catalunya com a tècnic d’il·luminació.
Des de llavors ha treballat com a tècnic en els espectacles i companyies següents: A la ville de…, Maragall i El ángel exterminador (direcció Joan Ollé); Una comedia española (direcció Silvia Munt); en els espectacles de la companyia T de Teatre Nelly Blue, 15, Com pot ser que t’estimi tant i Això no és vida, per a les companyies Tricicle, Gelabert-azzopardi, Mar Gómez, Color Danza, El musical més petit.
També ha realitzat les coordinacions tècniques de Cosmètica de l’enemic (direcció Magda Puyo), Aventura! i Delicades d’Alfredo Santol per a T de Teatre; Confessions de dones de 30, Un fantasma a casa, Stalin (direcció Josep M. Flotats), El mètode Gronholm; Primer amor (direcció Àlex Ollé i Miquel Gorriz), Stokholm (direcció Marc Martinez) i V.O.S. (direcció Carol López).
Ha fet els dissenys d’il·luminació de L’últim cigarro, Un roure, Primer amor, Un fantasma a casa, Confessions de dones de 30 i Tuppersex.
[Formulari d’inscripció]
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: 25, 26, 30 de juny; 1 i 2 de juliol
Horari: de 16h a 20h
Preu: 70€. Alumnes del curs d’introducció i membres d’associacions professionals: 60€
Places: 16 màxim
La llengua del taller serà el català.
Més informació: formacio@nauivanow.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a