Notícies

Mur de creacions: l'APdC prepara una instal·lació al CCCB sobre espectacles de dansa estrenats el 2018. Participa-hi!

L’APdC en col·laboració amb el CCCB organitza una jornada de reflexió per parlar, discutir i encetar el debat sobre un dels aspectes cabdals de la professió: la creació. Serà el 15 de febrer de 2019.
Des de diferents punts de vista, pràctiques i experiències, i amb ànim de transversalitat, es vol donar veu a una àmplia varietat de corrents que pertanyen al nostre àmbit artístic a través de taules rodones, laboratoris i instal·lacions.
Una d’aquestes instal·lacions serà el Mur de les Creacions, comissariada per Bàrbara Raubert, on es mostrarà material d’espectacles de moviment, cos i dansa creats a Catalunya i estrenats (aquí o arreu) al llarg del 2018. La intenció és fer un mosaic que il·lustri aquesta varietat de corrents de creació, que serà el leitmotiv de la jornada.
Ens agradaria molt que tots els professionals de la dansa forméssiu part d’aquest Mur de les Creacions, i per això us demanem que ens envieu la informació de les vostres peces del 2018 a través d’aquest formulari. El formulari estarà operatiu fins el 31 de desembre de 2018, data màxima per enviar les vostres dades.
Moltes gràcies per endavant!

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a