Notícies

Obertes les inscripcions professionals a Mostra Igualada

A partir d’avui s’obre el període per acreditar-se com a professional a la Mostra Igualada.

Per tal que els programadors puguin assistir al màxim d’espectacles, s’han habilitat dos tipus d’inscripcions:

  • Opció A – Compradors
    • -Entitats programadores, distribuïdores amb més de tres companyies, convidats especials.

  • Opció B – Venedors
    • -Companyies, productores, distribuïdores amb menys de tres companyies, associacions, empreses de serveis relacionades amb arts escèniques, professionals de la cultura a títol individual, membres d’associacions en conveni.

Totes aquelles entitats que s’inscriguin abans del 4 de març, rebran un descompte en el preu de l’acreditació. A partir d’aquesta data, i fins el 31 de març, continuarà el període d’inscripció en línia a preu normal.

Passos per acreditar-se 

Un cop rebuda la preinscripció, l’equip de la Mostra revisarà que les dades siguin correctes. Si és així, rebreu un correu amb les instruccions per a realitzar el pagament.

En cas que tinguem algun dubte amb la vostra preinscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres abans d’enviar-vos la informació del pagament. Si ens voleu fer alguna consulta sobre el vostre perfil o sobre el procés d’inscripció, envieu-nos un correu electrònic a professionals@mostraigualada.cat.

Beneficis per a companyies sòcies de la TTP

La TTP manté el conveni amb Mostra Igualada. Per aquest motiu, les persones associades rebran els mateixos beneficis que l’any passat: Descompte en el preu de l’acreditació Opció B – Venedors, possibilitat d’inscriure fins a 4 persones, possibilitat de comprar fins a 8 entrades a preu reduït una setmana abans de la venda al públic, accés al directori de professionals, a la Llotja presencial i a totes les activitats professionals.

Per formalitzar el descompte, cal accedir al formulari pertinent i a la pregunta ‘Formes part d’alguna entitat en conveni?’ fer-ho constar.

Tota la informació, i el formulari d’inscripció, el trobareu en aquesta adreça: https://www.mostraigualada.cat/ca/acreditacio-professional.html

Consultar la programació

37 companyies, de set comunitats autònomes diferents, i 3 espectacles internacionals, que oferiran un total de 76 funcions, conformen la graella de la Mostra Igualada d’enguany, amb un clara aposta per recuperar els espectacles de carrer, que suposen gairebé una tercera part de la programació.

De les 37 companyies presents al certamen, fins a 7 són membres de la TTP.

Un any més, també tindran el seu protagonisme les activitats professionals, adreçades tant a programadors com a companyies i altres professionals de les arts escèniques. Alliberem de programació la franja del dijous i el divendres a mig matí i fins el migdia per trobar-nos tots a la Llotja i convertir-la en un espai de trobada per a professionals.

Les activitats professionals s’anunciaran la primera setmana de febrer.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a