Notícies

MONS (Quan tanco els ulls), NOU ESPECTACLE DE NATS NUS DANSA

I ja són 11 els espectacles per a nens que han produït la companyia Nats Nus Dansa. El proper dissabte 6 d’abril estrenen MONS (quan tanco els ulls) al Mercat de les Flors de Barcelona, que es podrà veure també els dies 7, 13, 14, 20 i 21 d’abril.
Mons (quan tanco els ulls)Aquest nou espectacle de Nats Nus no tracta de viatjar pel món, no surt a conèixer noves cultures, no vol entendre la ciència o l’art, no col·lecciona moments, en aquest espectacles es va cap un viatge interior, cap al nostre pensament.
Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, Mons, va dirigit a tots els públics, i ens apropa a aquests móns íntims, als llocs que ens ajuden a evadir-nos de la realitat quan les coses no van bé, a aquests móns imaginaris on trobem la segureat, on es respira tranquil i es camina poc a poc.
L’any 1998, Nats Nus va començar a prendre una altra direcció, la infantil. Després d’un gran recorregut fent espectacles d’adults, la companyia, sota la direcció de Claudia Moreso, comença a enfocar la seva producció per a un públic, el familiar.
Aquest canvi es degut a l’observació que la companyia fa vers els seus propis fills i la dansa. S’adonen que els nens solen ser més oberts que els adults i entenen a la perfecció el llenguatge coreogràfic, veient la complicitat que es creava amb els més petits, comença una nova etapa per la companyia.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a