Notícies

Moi Jordana Cia. de Circ guanya el Premi Zirkòlika de votació de públic

Aquesta setmana s’ha celebrat al Circ Històric Raluy de Barcelona la XIV edició dels reconeguts Premis Zirkòlika organitzats per la revista homònima especialitzada en aquesta disciplina. Els guardons tenen com a finalitat donar suport i reconeixement al treball artístic dels artistes i companyies de circ, així com a les iniciatives i projectes per fomentar i visibilitzar les arts del circ. 

En la categoria de votació de públic ha recollit el guardó Moi Jordana Cia. de Circ, companyia sòcia de la TTP:

“El Premi Zirkòlika a la Votació Popular significa per nosaltres un reconeixement a la nostra feina i a una trajectòria plena d’aprenentatges.

És un premi que ve del millor jurat que és el públic. Sense ell, el que fem no tindria cap sentit. Sentir aquest suport ens empeny a seguir millorant cada dia i oferir la nostra millor versió en tots els aspectes de la nostra vida i per al nostre públic.

Aquest any hem fet més de 60 actuacions arreu de Catalunya i Espanya, així que estem molt feliços amb el reconeixement del públic i de l’acollida i escalf que estem rebent.

També gràcies a tothom que ha confiat, i ha apostat per nosaltres: programadors, tècnics i regidors de cultura i festivals.

L’equip que ens ha acompanyat en tot aquest procés creatiu també ha estat clau! Moltes gràcies! Visca “El taller de malabars. L’Espectacle” i Visca el Circ!!!” assenyala en Moi. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a