Notícies

Miss Q (Live) a la Sala Hiroshima – Preu especial socis TTP

Miss Q és l’alter-ego de Pia Nielsen: cantant i compositora danesa establerta a Barcelona. Al llarg de la seva carrera com a creadora musical ha compost bandes sonores per a diferents obres de teatre, documentals, vídeo-art o vídeo d’animació. Ha publicat dos discos en solitari signant com Miss Q; ‘… Introducing Lovely Miss Q’ (Tsunami Music, 2011) i ‘Tirol’ (Reco-Head Records, 2014). Tots dos estan produïts pel músic català Guillamino. Miss Q té un tercer disc al forn i el publicarà amb el seu propi segell acabat de fundar, Sang Records.
Miss Q treballa amb contrastos en la seva música; el sintètic versus l’orgànic, el brillant versus el opac, el rude versus el suau. D’aquesta manera crea el seu propi so que se situa en un lloc entre l’electrònica i la cançó / composició tradicional. Com en un Cabaret postmodern electrònic aquí hi cap de tot: des de jazz sofisticat, blues anyenc, ritmes trencats, funk abstracte, cors muntanyencs estil Tirol contemporani i fins tocs de free-folk urbà.
Miss Q beu de moltes fonts. I no en va, sent una devoció confessa pel Bowie més experimental i transformista. Per a la posada en escena en directe, Miss Q compta amb els visuals de Mademoiselle Oui Oui, pseudònim de l’artista multidisciplinària barcelonina Carolina Cabrerizo.
Preu especial per a socis de la TTP presentant el carnet: 10 €

Miss Q Sala Hiroshima març 6, 2016 19:00 Comprar

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a