Notícies

Més suport a la cultura a les Beques “Premis Barcelona 2020″

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), convoca aquest any, amb caràcter d’excepcionalitat, les beques “Premis Barcelona 2020”, destinades a fer possible projectes de creació cultural, de recerca i d’innovació en els àmbits de la cultura, la ciència i l’educació. L’ICUB ha decidit transformar els Premis Ciutat de Barcelona en la seva edició de 2020, per tal de reactivar un sector castigat fortament per la crisi sanitària i en lluita constant contra la precarietat.

L’objectiu d’aquestes beques és ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020 i promoure iniciatives que contribueixin a mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona a través de la innovació en cadascun d’aquests àmbits. 

En total s’atorgaran 225 beques per un import global d’1,6 milions d’euros, repartides en 3 àmbits, 4 línies i 15 modalitats:

Àmbit cultura

   1. LÍNIA DE SUPORT A LA CREACIÓ ARTÍSTICA – 6.000 € per beca 

   2. LÍNIA DE PROJECTES D’INNOVACIÓ I RECERCA EN ESPAIS PATRIMONIALS I EN ACCIÓ CULTURAL COMUNITÀRIA – 10.000 € per beca 

Àmbit educació

3. LÍNIA DE CULTURA I EDUCACIÓ – 10.000 € per beca

Àmbit ciències

4. LÍNIA DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA I ART I CIÈNCIA – 10.000 € per beca

Amb la voluntat d’arribar al major nombre de persones, cada sol·licitant només podrà presentar una única sol·licitud, per a un únic projecte i per a una sola modalitat.

El termini per presentar sol·licituds es concretarà amb la publicació de la corresponent convocatòria al BOPB, però està previst que s’obri a finals de desembre de 2020 i que s’allargui fins a mitjans de febrer de 2021.

Les bases provisionals estan publicades al BOPB.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a