Notícies

Més de 200 companyies s'inscriuen a la Fira de Titelles de Lleida

Imatge Fira de Titelles 2013La recepció de propostes va finalitzar a finals d’octubre i s’ha obert, com cada any, a companyies catalanes, de la resta de l’estat i internacionals.
La Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de maig de l’any vinent, serà molt especial ja que se celebra la seva 25a edició, i el Centre de Titelles de Lleida ho vol celebrar amb tota la ciutadania i el sector professional.
S’han rebut, com cada any, més de 200 propostes d’espectacles de cara a la propera Fira. 81 companyies catalanes, 78 de la resta de de l’estat espanyol i 65 de països estrangers han presentat els seus muntatges per ser valorats per a la seva programació de la Fira, el que suma un total de 224 espectacles. Una xifra que es manté respecte a la d’anys anteriors.
Durant les properes setmanes, es procedirà al visionat d’aquests muntatges –dels quals es rep el vídeo- i se’n farà una selecció per tal de confeccionar la programació de la que serà la 25a edició de la Fira de Titelles, en què està previst que actuïn entre 15 i 20 companyies.
A més de la recepció de propostes, la programació de la Fira també s’elabora amb espectacles que l’equip del Centre de Titelles ha conegut a través de la seva assistència a diverses fires, festivals i trobades professionals de Catalunya, la resta de l’estat i altres països.
La selecció dels espectacles participants es farà atenent a criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió amb els diversos públics, i es farà pública a la roda de premsa de presentació de la 25a Fira de Titelles.
D’altra banda, la Fira impulsa de nou la 2a Campanya de Subscripció Popular, en què petites aportacions de la ciutadania, entitats i empreses sumaran esforços en pro de la Fira de Titelles, per tal de poder-ne finançar una part, donat el context de retallades en l’àmbit cultural. Se’n pot trobar més informació a la web de la Fira de Titelles (www.firatitelles.com) o adreçant-vos al Centre de Titelles.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a