Notícies

Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona

Màster Art Sonor
Màster Art Sonor

Matrícula oberta
+ info: wwwub.edu/masterartsonor
El Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona ofereix les condicions de creació i recerca a partir de les quals els professionals o llicenciats en arts plàstiques, arquitectura i música que ja treballen en l’àmbit de l’art sonor o que hi tenen un interès específic puguin accedir a una metodologia pràctica, un coneixement tecnològic i unes eines de reflexió teòrica complets i ben fonamentats.
La finalitat d’aquests estudis és constituir en un àmbit de creació i investigació ben definit una sèrie de pràctiques creatives i d’anàlisis teòriques sobre el fet sonor que fins ara s’han mantingut disperses i com a produccions marginals dins d’altres àmbits, com les belles arts, la música o l’arquitectura o, en la vessant teòrica, la filosofia, la història de l’art, la musicologia, la psicologia i la pedagogia.

Destinataris

El màster va dirigit preferentment a llicenciats i professionals en l’àmbit de les arts plàstiques, l’arquitectura, la música, la història de l’art, la pedagogia i la filosofia. Els alumnes llicenciats rebran un títol de màster (o de postgrau si cursen algun dels postgraus de forma independent), i els professionals, i aquells estudiants a qui faltin més d’un 10% dels crèdits para acabar el grau, rebran un títol d’extensió universitaria.

Professorat

Impartit per José Manuel Berenguer, Josep Cerdà, Francesc Daumal, Lluís Nacenta y Carmen Pardo, amb la presència de professors invitats, com Óscar Abril Ascaso, Mikel Arce, Llorenç Barber, Lali Barrière, François Baschet, Ray Gallón, Roc Jiménez de Cisneros, Edu Comelles, Marta Cureses, Eduard Escoffet, Carlos Gómez, José Iges, Bárbara Held, Francisco López, Medín Peirón o Anna Ramos, entre d’altres.
El màster s’estructura en dos postgraus (“Materials i eines”, a realitzar d’octubre a gener, i “Projecció i espaci”, a realitzar de febrer a juny) i un projecte final (a realitzar d’octubre a gener una vez superats els dos postgraus). Els dos posgraus poden cursar-se de forma independient, i donen dret al corresponent títol de postgrau. Per a obtenir el títol de “Màster en art sonor” es necessari cursar els dos postgraus i el projecte final.
Contacte: masterartsonor@ub.edu  /  cerda@ub.edu
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a