Notícies

Marduix i l’Estenedor reben el reconeixement de socis honorífics de la TTP

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha concedit el reconeixement de socis honorífics a les companyies Marduix Teatre i l’Estenedor Teatre. Un acte molt emotiu que s’ha celebrat en el marc de l’assemblea general de socis de la TTP i que ha comptat amb la presència de nombrosos companys i companyes de professió que han volgut homenatjar els premiats amb una extensa ovació.

Amb aquesta menció tan especial la TTP ha volgut distingir l’excepcional contribució que ambdues companyies han aportat al sector i el compromís real i ininterromput amb els espectacles dirigits a públic familiar.

Els premiats

Marduix Teatre

Companyia encapçalada per Joana Clusellas i Jordi Pujol que compta amb una trajectòria àmpliament reconeguda de més de quaranta anys dignificant el sector mitjançant espectacles basats en textos de la literatura clàssica i actual.

L’Estenedor Teatre

Engegada el 1978 de la mà de David Laín, l’Estenedor Teatre ha creat desenes d’espectacles per a totes les edats, des de l’escola bressol al públic adult, a través de la creació pròpia o d’adaptacions de textos clàssics i amb una especial incidència en el camp de la poesia posada en escena.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a