Notícies

Manuel Delgado serà el convidat del proper ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena’

Manuel Delgado, antropòleg especialment interessat en les representacions culturals a la ciutat, és el convidat d’aquesta edició del TiPs, diàlegs amb la panxa plena, que es celebrarà el proper dimarts 20 de setembre al Restaurant Centfocs (Barcelona).

TiPs, diàlegs amb la panxa plena

Un debat? Un sopar? Una trobada? Tot això i molt més són els ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena’.

El 2016 neix a la TTP aquesta activitat amb l’objectiu de vincular professionals de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per la infància i la joventut. En aquestes trobades, descobrim nous punts de vista mentre gaudim d’un sopar diferent. Busquem restaurants que ens aportin un extra per a fer d’aquesta trobada tota una experiència.

Hem parlat sobre la presència de les arts escèniques als mitjans de comunicació amb Toni Puntí i Aure Farran. La relació escola i cultura amb Nuri Larroya. I la presentació dels projectes de les direccions artístiques de Mostra Igualada, Fira Tàrrega i Fira Mediterrània amb Ramon Giné, Anna Giribet i Jordi Fosas.

El convidat, Manuel Delgado, antropòleg

Manuel Delgado Ruiz (Barcelona, 1956) és catedràtic d’antropologia social a la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Història de l’Art i Doctor en Antropologia per la mateixa universitat. Postgrau en Psicòloga Social en la Facultat de Medecina de la UB. Estudis de tercer cicle a la Sorbona de París. Des de 1986, imparteix classes d’antropologia religiosa i d’antropologia urbana al Departament d’Antropologia Social de la UB. Ha treballat sobre les identitats col·lectives, la violència religiosa y las apropiacions socials d’espais públics, temes en torn als quals ha publicat articles a revistes nacionals i estrangeres. Entre altres, és autor dels llibres De la muerte de un dios (1986), La ira sagrada (1991), Las palabras de otro hombre (1992), Diversitat i integració (1998), El animal público (Premio Anagrama de Ensayo, 1999), Elogi del vianant (2005), Sociedades movedizas (2007), La ciudad mentirosa (2008), L’espace publique comme ideologie (2015) i Ciudadanismo (2016).

Informació pràctica i inscripcions:

Data: Dimarts 20 de setembre de 2022 a les 20:30 h
Lloc: Restaurant Centfocs, C/ BALMES ,16 08007 Barcelona
Preu: 30,00 € socis TTP / 35,00 € no socis TTP*
Places limitades!

*Les persones inscrites a les passades Jornades CREA i que no van poder gaudir de l’activitat amb el Manuel Delgado, tindràn un descompte del 50% en aquesta activitat, així com prioritat en la inscripció.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a