Notícies

L'Òscar Rodriguez deixa la direcció artística de La Mostra d'Iguadala

Avui hem rebut mail de l’Òscar Rodriguez dient que deixa la direcció artística de La Mostra d’Igualada. Des de la TTP volem felicitar-lo i donar-li les gràcies per la feina feta. Han estat 7 anys de col·laborar en aquesta vessant però segur que seran molts més treballant plegats pel sector de les arts escèniques i musicals per a tots els públics.
Us adjuntem la carta que ha enviat:
Benvolguts i benvolgudes,
Després d’haver-ho pensat i valorat molt durant aquests darrers dos mesos, he pres la decisió de no renovar el contracte de la direcció artística de La Mostra d’Igualada enla propera edició en cas de que així em fos demanat.
Les causes són diverses:
–         En primer lloc, vull dedicar molt més de temps a la gestió del SAT! Els projectes que ens proposem em demanen més temps de dedicació.
–         Penso que set anys de direcció artística (que impliquen molt de contacte directe amb el sector) són suficients, i serà bo renovar gustos, tendències i energies.
–         I finalment, vull controlar una mica més la meva salut, que aquest any ha tingut algun contratemps i per la qual els metges m’han recomanat menys intensitat.
Vull agrair públicament la confiança que se m’ha dipositat tant des de l’Ajuntament d’Igualada com des del Departament de Cultura que ha fet que durant tot aquest temps hagi pogut treballat amb llibertat i independència.
Durant aquests set anys he pogut col·laborar amb extraordinaris assessors i el millor dels equips possibles, que encapçalat per l’Òscar Balcells  ha treballat amb una extraordinària professionalitat, il·lusió, entrega i rigor professional. Ha estat un luxe.
Finalment vull agrair també a circuits, associacions, companyies, voluntaris, productors, distribuïdors i creadors en general la seva col·laboració i generositat perquè sens dubte son els que fan possible que la fira hagi arribat als 25 anys i estigui carregada de futur.
Sapigueu tots que continuo a la vostra disposició per qualsevol qüestió que pugueu necessitar,  i de ben segur, continuarem veient-nos amb assiduïtat.
Oscar Rodríguez.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a