Notícies

L'OEI atorgarà 200 beques de mobilitat per a artistes i gestors culturals iberoamericans

L’Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI), en el seu suport a les mobilitats del sector cultural, posa en marxa el Programa Iberoamericà de Mobilitat per a Artistes i Gestors Culturals. L’objectiu és contribuir a l’enfortiment dels canals d’integració cultural i a la consolidació de l’espai cultural iberoamericà a través de la professionalització i millora de la formació i capacitació de professionals, artistes i gestors culturals.
L’OEI col·laborarà amb cadascun dels països per detectar les experiències innovadores, grups de treball, artistes o institucions culturals interessades en rebre els artistes o gestors culturals dels altres països, així com en la identificació de les institucions que rebran els beneficiaris del programa.
L’OEI ofereix a través d’aquest programa un total de 200 beques entre tots els països membres, consistents en un passatge aeri “punt a punt” per al trasllat internacional, despeses d’allotjament i estada durant els dies que dura la mobilitat al país de destí.
El període màxim d’estada en destinació serà d’entre 7 i 15 dies i s’establirà en la convocatòria que es realitzi a cada país un cop assolits els acords corresponents amb els països de destinació. Aquest període es podria estendre en el cas d’acords entre els països.
Els ministeris i secretaries de Cultura de cada país faran la convocatòria en els terminis estipulats. La presentació de sol·licituds comença al febrer.
Més informació aquí.
Font: Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI)
Convocatòria: Programa Iberoamericà de Mobilitat per a Artistes i Gestors Culturals
Convoca: Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI)
Dotació: passatge aeri i despeses d’allotjament
Data límit: Consultar bases
Més informació: http://www.oei.es/xvicic/movilidad.pdf

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a