Notícies

Titeredata publica l’Estudi sobre el Sector del Teatre de Titelles, Visual i d’Objectes. (TTVO)

El passat 18 de desembre de 2020, en el marc de la 40a Fira Internacional de Titelles de Sevilla, es va presentar el resultat de l’Estudi sobre el Sector del Teatre de Titelles, Visual i d’Objectes. (TTVO)

L’acte de presentació que es va fer en format virtual i presencial alhora, des del Teatre Albereda de Sevilla va ser inaugurat per l’amfitrió, el director de la Fira Juan Luís Clavijo i per Eva Serna Donaire Presidenta de UNIMA España. Actuant com a moderador el seu Secretari General Pablo Girón Carte.

Es van encarregar de la presentació els dos directors de l’Estudi, José Luís Melendo que es va encarregar de l’apartat quantitatiu basat en un total de 1.119 enquestes contestades a 9 qüestionaris diferents, 2 comuns a tot el sector i 7 específics en funció de les diferents tipologies d’agents, en el qual han participat 441 agents, la qual cosa suposa el 65% del cens real existent, i que amb un nivell de confiança del 95%, té un marge d’error del 4,89%, i Toni Rumbau, encarregat de la part qualitativa de l’estudi i que s’ha basat en 19 entrevistes en profunditat realitzades a 20 mestres rellevants del sector.

Es tracta del primer estudi realitzat a Espanya sobre el nostre sector, i que ha posat de manifest les seves característiques, les riqueses i les manques més importants de la professió a Espanya i de tot l’ecosistema que l’embolica —companyies, festivals, teatres, museus, tallers de construcció…—.

La sessió que va durar gairebé tres hores va ser seguida per uns quaranta professionals que van poder preguntar en el temps final de la sessió.

Més informació

Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a