Notícies

Litterarum Móra d’Ebre obre la porta als artistes amb la convocatòria 2018

La Fira d’Espectacles Literaris se celebrarà del 24 al 27 de maig
Si t’agrada la literatura i els espectacles de disciplines diverses creats o interpretats per artistes professionals d’arreu dels Països Catalans, la Fira d’Espectacles Literaris marca les dates de la que serà la seua onzena edició: 24, 25, 26 i 27 de maig de 2018. Tornarem a gaudir de quatre dies intensos de literatura dalt de l’escenari repartits per diversos espais de la capital de la Ribera d’Ebre.
Si ets artista i has creat un espectacle inspirat en la literatura catalana, han obert la inscripció per recollir tota la informació de la producció artística de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i donar visibilitat a les creacions que beuen de la nostra literatura. Per inscriure’s només cal entrar al lloc web oficial www.litterarum.cat i emplenar el formulari. Hi ha de temps fins al 15 de desembre de 2017.
Litterarum Móra d’Ebre, com a única fira professional i estratègica de Catalunya que promou espectacles de qualsevol disciplina de les arts escèniques, basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana, treballa amb artistes que amb la seua creativitat agafen aquesta literatura i la porten a escena per apropar-la al màxim nombre de persones. En l’edició 2018 se seleccionaran espectacles per internacionalitzar-los.
Aquesta Fira, impulsada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, posa al centre, a l’escenari, la màgia de la literatura perquè el públic la pugui sentir, veure, descobrir i també redescobrir en alguns casos. Per aquest motiu, aquest 2017, ha estat inclosa dins el Pla de la Lectura 2020 del Departament de Cultura de la Generalitat.
L’onzena edició serà una molt bona oportunitat perquè els artistes i les companyies mostrin les seues propostes artístiques noves o de creació recent. L’objectiu és donar-los visibilitat i apropar-los a professionals de l’àmbit de la gestió cultural, tècnics culturals d’espais escènics públics i privats, empreses de gestió d’espectacles, biblioteques, etc. i que aquests els incloguin en la programació arreu dels territoris de parla catalana i més enllà durant l’any.
Poden participar a la Fira artistes individuals o companyies i grups que presentin propostes amb un plantejament professional de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle (arts escèniques, arts i músiques de carrer, arts del circ i de la pista, dansa, música i cant i espectacles multidisciplinaris) adreçades a tots els públics possibles (des del familiar de 0-3 anys fins a l’adult de qualsevol edat).

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a