Fira Mediterrània aposta per un format híbrid en línia i presencial i crea un itinerari dedicat als espectacles infantils i escolars.
En aquest any excepcional, Fira Mediterrània ha decidit reinventar el format i celebrar una fira híbrida en la que es barreja format presencial i en línia. D’aquesta manera es segueix mantenint l’essència dels espectacles en viu d’una manera segura.
De dimarts 13 a dissabte 17 d’octubre se celebraran diverses activitats adreçades exclusivament al públic professional amb jornades professionals, reunions ràpides i presentacions de projectes i showcases pensats per ser un espai de reflexió i especialment de connexió entre professionals.
Del 13 al 15 d’octubre seran en línia, i el 16 i 17 en viu a Manresa.
Itineraris en viu de projectes escènics i musicals el 16 i 17 d’octubre
Tot i que la majoria de les activitats professionals seran en línia, la Fira també ha organitzat itineraris presencials per tal que els professionals acreditats puguin gaudir en viu i en exclusiva de nous projectes tant escènics com musicals que treballen amb l’arrel. Els itineraris combinaran l’exhibició d’espectacles o concerts en format de showcase i les presentacions de novetats i treballs en procés de creació d’artistes, empreses i institucions. Els itineraris escènics tindran lloc al Teatre Kursaal divendres 16 d’octubre, dedicat a propostes per a públic familiar i escolar, i dissabte 17 d’octubre, dedicat a propostes de dansa i moviment. Els musicals ho faran els mateixos dies a la Taverna de la Fira.
L’itinerari infantil i escolar
Adreçat al públic familiar, s’acostaran a la cultura tradicional des de la vessant de les faules i els contes populars la Companyia de Comediants La Baldufa, amb La faula de l’esquirol, un proposta que reflexiona sobre la diversitat i la convivència; i Campi Qui Pugui, que recupera en format de carrer als tres porquets que encara busquen casa i un llop envellit però molt entranyable.
També en l’àmbit de les arts escèniques de carrer i el públic familiar, podrem veure El meu amic Brutus, de la Companyia del príncep Totilau, amb música, actors i titelles al servei d’un simpàtic os bru i uns pagesos de muntanya.
També per als més menuts però amb els dos peus ficats en la música, Les Anxovetes s’estrenen amb una proposta familiar, Ondina, amb l’objectiu d’acostar el món de les havaneres a nous públics.
Últimes notícies
- Subvencions per la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires de l’Institut Ramon Llull
- Oberta la convocatòria de propostes artístiques pel 33è Mercat de Música Viva de Vic
- Àfrica Hurtado, Premi de Teatre Infantil Escalante 2020
- 2a jornada professional de la Llotja en Línia de Fira Tàrrega
- Ramon Molins: “El teatre sempre es mentida però el bon teatre està fet de veritats” a EscenaFamiliar.cat
0 comentaris