Notícies

L’INAEM amplia tres mesos els terminis per resoldre les ajudes a la modernització d’estructures d’arts escèniques i música

L’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) ha publicat l’ordre d’ampliació dels terminis de resolució, execució i justificació del procediment de concessió de ajudes públiques per a la modernització de les estructures de gestió artística en l’àmbit de les arts escèniques i de la música corresponent a l’any 2021, que es va convocar el passat 23 de desembre en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En total, 17.930.000 euros.

D’acord amb aquesta ordre, els terminis del procediment s’amplien tres mesos per a la resolució, l’execució i la justificació d’aquestes ajudes públiques. Es a dir, el termini per a la resolució de les propostes s’amplia fins al 24 d’octubre, el termini d’execució fins al 30 de desembre i el termini de justificació fins al 28 de febrer.

La nova resolució s’ha acordat davant la necessitat d’atorgar més temps als equips de gestió de l’INAEM per a analitzar els 1.800 projectes presentats a la convocatòria i per a la certesa dels sol·licitants a l’hora d’executar els projectes presentats.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a