Notícies

Lideratge en temps d'incertesa II – Direcció d'equips i conducció de reunions

En aquesta Píndola de coneixement que organitza l’APGCC (Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya) de dues sessions es proposa proporcionar als participants experiències, models, diàleg i elements de reflexió que els permeti desenvolupar les seves capacitats i habilitats de direcció d’equips i conducció de reunions.
El curs es planteja sobre la base que els participants són professionals amb experiència en la direcció o coordinació d’equips i protagonistes de l’acció formativa. Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents en exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permeti desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l’aprenentatge al seu entorn professional.
PROGRAMA

Dijous, 24 d’octubre,  de les 16 a les 20h
Creació i Desenvolupament d’Equips de Treball

  • De grup a equip de col·laboradors
  • Dimensions de progrés de l’equip
  • Autodiagnòstic
  • Etapes de creixement de l’equip
  • Diagnòstic de l’equip
  • Comportaments del cap/ líder en cada etapa
  • Qüestionari pel desenvolupament de l’equip

Divendres, 25 d’octubre, de les 16 a les 20h
Conducció de reunions amb eficàcia

  • Diferents tipus i característiques de reunions
  • Aspectes a considerar en la preparació, realització i seguiment
  • Habilitats del moderador i pautes  per moderar
  • Anàlisi de procés: camí de creixement
  • Efecte de les reunions de l’equip

RAÜL MIRALTA és llicenciat en psicologia i màster en programació neurolingüística (PNL) i en desenvolupament organitzacional. Compta amb més de 25 anys d’experiència com a consultor i formador en l’àmbit de la direcció d’equips i desenvolupament organitzacional. Imparteix classes regularment en postgraus i màsters a l’IDEC.
Adreçat a: directius, gerents, responsables de projectes o departaments d’organitzacions culturals que procedeixin tant del sector públic com del privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural.  El curs va dirigit a persones amb un mínim d’experiència en la direcció o coordinació d’equips. No és imprescindible haver fet el curs (lidertage en temps d’incertesa I) per poder inscriure’s en aquest curs.
Inscripcions: cal omplir el formulari en líniaEl termini d’inscripció finalitza el dimecres 23 d’octubre. L’APGCC es reserva el dret d’anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.
Horari: 16 a 20 h
Lloc: Plató, Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC)
Preus socis: 30 €  preu no socis: 60 €
Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d’organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s’inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l’organització ja sigui com a socis o com a treballadors d’aquesta. 40 €

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a