Notícies

L’espectacle El petit elefant tanca el 18è cicle Joc al Ninot, amb la campanya en suport a la Fira de Titelles

El petit elefant, del Centre de Titelles de Lleida, és l’encarregada de tancar la programació del 18è Joc al Ninot, una programació destinada al públic infantil i familiar.
El cicle Joc al Ninot es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.
Amb aquest espectacle, el cicle Joc al Ninot preveu repetir l’èxit de setmanes anteriors, en què més de 1.800 espectadors han pogut gaudir dels altres espectacles programats dins aquest cicle.
Aquesta setmana, amb aquest espectacle, es du a terme la campanya en suport a la Fira de Titelles, una iniciativa per fer front a les retallades i per implicar encara més la ciutadania en aquest esdeveniment. Les entrades per a les dues sessions es vendran a 10 i 8 € i la diferència de preu respecte a les matinals anteriors (3 € per entrada) es dedicarà a la Fira de Titelles.
A més, tant qui pugui acudir a aquestes actuacions com qui no, pot comprar entrades de la Fila 0 a 5 € cada una, com a aportació econòmica altruista i la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a tirar endavant la Fira de Titelles. Es poden adquirir al Centre de Titelles, al CaixaForum Lleida els matins d’actuació o fent una aportació al número de compte 2100-3602-26-2500020206.
Organitza: El Centre de Titelles de Lleida i l’Associació d’Espectadors del Centre de Titelles de Lleida.
Col·labora: Institut d’Estudis Ilerdencs i CaixaFòrum Lleida.
Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaForum Lleida, situat a l’Avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.
Els preus de tots els espectacles són de 7€ a platea i 5€ a amfiteatre – excepte El petit elefant, 10 € platea i 8 € amfiteatre-, i les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 27 02 49, a centre@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a dijous de 10 h a 17 h, i els divendres de 10 a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13h al CaixaForum.
16 de FEBRER a les 11 h i 12.30 h
Companyia: Centre de Titelles de Lleida
Espectacle: El petit elefant
Durada: 50 min
El petit elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes; s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i a viure una profitosa i alhora perillosa descoberta.
Més informació: www.titelleslleida.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a