Notícies

Les novetats de Mostra igualada 2022

Mostra Igualada ha avançat algunes de les novetats de la 33a edició que tindrà lloc del 31 de març al 3 d’abril de 2022.

Programació artística

La programació d’enguany, completament presencial, inclourà una quarantena de companyies de Catalunya i d’arreu de l’estat. A banda dels formats més habituals, oferirà espectacles per a primera infància, instal·lacions, espectacles de carrer i, continuant amb la línia dels darrers anys, una programació especialment dirigida al públic jove.

La Llotja i activitats professionals

Enguany, plantegem una Llotja redissenyada, sense estands, amb taules per reunions, espai per a presentacions i un bar, per tal de convertir-la en un espai d’encontre i trobada. Per tal de potenciar la presència de programadors i companyies, tant dijous com divendres les activitats professionals estaran concentrades en una franja horària on no hi haurà programació artística. Durant aquestes franges es realitzaran les reunions ràpides (dirigides exclusivament a companyies no programades i distribuïdores), presentacions de projectes, vermuts informals, i s’organitzaran dinàmiques per tal de posar en contacte companyies i programadors.

Properes dates

Tant la programació artística com la inscripció per a professionals s’anunciarà a partir del 10 de gener. Les activitats professionals s’anunciaran a partir del febrer, i la sol·licitud per participar a les reunions ràpides serà a partir del març.

El cartell de l’edició 2022

Cartell de la Mostra Igualada 2022

La icònica imatge d’un cavall amb tapa ulls i el concepte 360º són els protagonistes del cartell d’aquesta edició. Una reivindicació a les mirades obertes i crítiques i a no anar amb els ulls tapats com els cavalls que, obedients, només veuen el que els fan mirar. La imatge d’enguany, creada per l’artista igualadí Ramon Enrich, proposa una analogia que permet imaginar un paral·lelisme entre les arts escèniques i la vida on sovint només veiem allò que tenim al davant, deixant de banda tot el que passa fora del focus. 

Els espectacles de la Mostra, com els seus espectadors, són 360º. La fira programa espectacles per a tots els públics, sense acotar franges però orientant l’edat, de totes les disciplines, de sala, de carrer i amb diverses capes de lectura. En aquest sentit, el cartell de la 33a edició és una aposta cap a la llibertat i l’atreviment. Fugint de la infantilització i els missatges edulcorats proposa una fórmula total, immersiva, una mirada impossible i emocionant cap als 360º.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a