Notícies

L’Atelier Della Luna organitza un Workshop amb Marcel·Lí Antunez

L’objectiu del curs es la preparació i presentació de una performance escènica amb objectes i actuants en el context de una creació col·laborativa. Marcel·lí Antúnez Roca aprofitarà el transcurs d’aquest estudi i assaig, per desgranar els seus coneixements i experiències en aquest entorn i així com d’altres entramats en els quals s’ha desenvolupat la seva carrera artística.

“En els darrers anys he fet un seguit de treballs col·laboratius de caràcter escènic, performàntic i també relacionats amb la instal·lació en els quals he utilitzat grans elements visuals que esdevenen objectes dramàtics decisius en el relat que s’explica. Alguns d’aquets objectes han tingut caràcter d’escenografia estàtica però la majoria han estat elements mòbils tals com indumentària, animals, icones simbòliques o be figures gegantines.”

El curs s’organitza en tres blocs. El primer te caràcter teòric i servirà per conèixer com s’han produït les obres col·laboratives a la vegada que es farà un revisió de obres rellevants de la trajectòria de Marcel·lí. Es posarà èmfasis en aspectes relacionats amb la narració i la forma del relat. També en aquest bloc es desgranaran algunes de les claus de grups i artistes que has servit de inspiració al treball de Marcel·lí Antúnez com ara Niki Saint Phalle o el grup Breat and Puppet. El segon bloc servirà per escriure el relat de la performance i construir els objectes que siguin necessaris per la seva narració. Els materials necessaris per construir els objectes seràn aportats per l’organització. El tercer boc fa referència als assaigs del resultat dels quals sorgirà la presentació pública.

INFORMACIÓ

Aquest taller és adequat per a principiants i experts.
Idioma: català – espanyol – anglès
Durada: 13 dies, 13 – 25 juliol 2021
Horaris: 10.00-13.00 / 15.00-18.00
Preu: 600 euros: inclou les hores de formació i els materials necessaris per a la construcció. Dormir i menjar no estan inclosos.
Covid19: El curs i les activitats es realitzaràn amb totes les mesures de prevenció per la COVID 19.

(*) 12 juliol 2021
Tarragona – Santes Creus
Aeroport de Reus – Santes Creus
Valls – Santes Creus

(*) 26 juliol 2021
Santes Creus – Tarragona
Aeroport de Reus – Santes Creus
Santes Creus – Valls

INSCRIPCIÓ

Per formalizar la inscripción caldrà abonar 100 euro de fianza.
Omple el formulari d’inscripción i envia tu CV a  info@atelierdellaluna.com

Més informació i inscripcions


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a