Notícies

L’assemblea de la TTP es configura com un punt de trobada de referència entre professionals del sector

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha celebrat l’assemblea general ordinària de socis de l’entitat. La trobada, que s’ha realitzat en un emplaçament inigualable com és el Museu Internacional dels Titelles de Catalunya (MIT), ha comptat amb la presència de representants de fins a trenta-vuit companyies sòcies i quinze vots delegats.

En el marc de la reunió, la TTP ha exposat la seva situació actual, fent especial menció als projectes més rellevants que té sobre la taula, com són el Pla d’Impuls del Teatre o el projecte d’EscenaFamiliar, entre d’altres. Així com, també ha compartit els principals reptes de futur i ha procedit a consensuar amb els assistents les pròximes línies de treball.

Durant el transcurs de l’assemblea també s’han anunciat els canvis que s’han produït a l’equip que configura la Junta Directiva. Un moment molt emotiu on tots els assistents han volgut agrair amb un èmfasi especial la gran tasca que tots els membres han portat a terme durant aquests anys dins de l’equip i, al mateix temps, s’ha desitjat molta sort i encerts a les persones entrants, conscients del gran repte que suposa aquesta nova etapa.

Un altre moment molt destacat s’ha produït quan les companyies Marduix Teatre i l’Estenedor Teatre han rebut el reconeixement de socis honorífics, acompanyats per una gran ovació de tots els assistents que dempeus els han donat les gràcies ‘per obrir sempre camí’. Les dues companyies han rebut un guardó elaborat artesanalment per l’arquitecte olotí Xevi Bayona.

L’assemblea, doncs, ha estat un punt de trobada entre professionals per intercanviar informació de forma bidireccional i continuar treballant per dignificar el sector de les arts escèniques per a tots els públics. Actualment, setanta-cinc companyies professionals d’arts de carrer, teatre, dansa, circ, pallassos, instal·lacions, màgia, música, animació, titelles i objectes configuren la gran família de la TTP, treballant amb respecte i rigor creatiu per defensar la professionalitat, la territorialitat, la democratització de la cultura, la cooperació, la proximitat i el compromís del sector i amb el sector.

Finalment, els assistents han pogut gaudir de la visita al MIT, Museu Internacional dels Titelles de Catalunya, que compta amb peces úniques i singulars que posen en valor l’art del titella en totes les seves vessants.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a