Notícies

L’APGCC organitza un debat cultural amb les principals forces polítiques abans del 14F

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya organitza una nova edició de ‘La Cultura a debat’, aquest cop online. Representants de les principals forces polítiques es troben cara a cara en un debat sobre cultura abans de les eleccions del 14F.

El debat serà el pròxim dimarts 9 a les 19 h, a través del seu canal de Youtube. Us convidem a participar en el xat en directe que hi haurà durant l’emissió.

Com ja és tradicional, l’APGCC coordina debats polítics sobre cultura en el marc de les eleccions municipals, autonòmiques i europees, i aquest mes de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, torna a posar sobre la taula la cultura i les polítiques culturals en un debat que reuneix representants de les principals forces polítiques.

Enguany, i deguda a la situació sanitària, el debat es farà en versió online i sense públic presencial, però inclourà un xat en directe, que permeti la interacció i fomenti el debat també entre les persones assistents. L’emissió de ‘La Cultura a Debat’ serà el proper dimarts 9 de febrer a les set del vespre, a través del canal de Youtube de l’APGCC.

A taula seuran set representants de grups polítics i la periodista Maria Cusó, responsable de cultura de RAC1, que actuarà com a moderadora durant les dues hores que s’allargarà el debat. Les persones que participen d’aquest debat són Héctor Amelló, com a representant de CiutadansJenn Díaz, d’Esquerra RepublicanaGemma Lienas, dels Socialites de CatalunyaRamon Arnabat, com a representant d’En Comú Podem,Natàlia Sànchez de la CUP-GManuel Reyes del Partit Popular i finalment Francesc Xavier Ten de JxCat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar el focus en la cultura i oferir a la ciutadania un espai on poder-se informar i debatre sobre les prioritats en matèria cultural per a Catalunya que tenen diferents partits polítics. L’APGCC és qui organitza aquesta activitat tot i que compta amb la col·laboració de:

La gravació del debat quedarà penjada al canal de Youtube de l’APGCC i es podrà recuperar amb posterioritat.

#laculturaAdebat #EleccionsParlament2021

Més informació


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a