Notícies

L'APCC programa el curs "Introducció a la història del circ" els dies 11 i 12 d’octubre

Dins del programa de Formació per a Formadors, el curs estarà impartit per Caroline Hodak de L’Epine, Elena Zanzu i Jordi Jané i té un preu de 40€
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
Pel darrer trimestre de l’any el cicle ofereix un curs d’Història del circ (11 i 12 d’octubre), a càrrec de Caroline Hodak de L’Epine, professora d’Història de circ a l’Escola Nacional de les Arts del Circ de Rosny-sous-Bois, Elena Zanzu, titular del diploma de Formadora a l’Escola Nacional de Circ de Montreal i Màster de recerca a la Universitat de Bolonya i Jordi Jané, escriptor, periodista i crític de circ i professor de Teoria, Història i Dramatúrgia circenses a l’Institut del Teatre.
El curs es proposa com una introducció tant a la història del circ com a la metodologia de la investigació històrica.
L’objectiu és proporcionar unes bases de coneixements del passat de les arts circenses per afavorir la comprensió del seu present i la creació del seu futur.
D’altra banda es volen donar eines perquè de manera autònoma els participants puguin seguir investigant. Per això es presentaran diversos recursos: centres de documentació d’arts circenses, universitats i grups de recerca sobre el circ.
Els curs, adreçats a formadors, monitors, artistes i apassionats del circ, es farà a La Central del Circ i l’APCC atorgarà certificats d’assistència als participants.
El curs té un preu de 50 euros, 40 pels socis de l’APCC. El preu reduït s’aplica també als socis de l’Associació Gironina de Teatre (AGT) i els alumnes de Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9 Barris i les escoles membres de l‘Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET).
El programa ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC.
I fer la inscripció aquí

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a