Notícies

L’Antonella D’Ascenzi guanya l’ajut SOS Cultura

Filar. Nou projecte en fase de creació de la cia. Antonella D'Ascenzi que estrenarà en la temporada 2021/22

Antonella D’Ascenzi guanya l’ajut SOS Cultura de creacions a l’espai públic per l’obra Filar. L’obra posa sobre la taula el repte del distanciament social, tant conegut per tots en aquests últims temps.

La Fundació Carulla ha publicat els guanyadors de l’ajut SOS Cultura. Un ajut que dóna suport als creadors en iniciatives que volen donar resposta als efectes secundaris que ens està deixant la pandèmia.

Són molts aquests efectes secundaris, emocionals i socials, que sembla que es quedaran durant cert temps. Però una vegada més, la cultura és sanadora, #laculturacura, i aquesta vegada ve al rescat amb el crit SOS Cultura.

Antonella D’Ascenzi és una de les superheroïnes, amb el seu projecte Filar, vol ajudar-nos a superar el repte del distanciament social. Una peça de dansa contemporània i poesia visual amb dues actrius, una performer i una titella, que ens parla del poder de la relació entre cossos i objectes. Una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils, semblant a la que hem viscut durant el confinament i que encara ara es manté.

Filar

Filar. Nou projecte en fase de creació de la cia. Antonella D’Ascenzi que estrenarà en la temporada 2021/22

Com sentir l’altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no puc tocar? Els fils creen una connexió invisibles entre tot el que succeeix.

Aquesta peça recorre els fils fins a arribar al viatge imaginari d’una dona que troba una marioneta, la segona ballarina d’aquest duo serà una marioneta de fil, que entrarà en la peça amb el seu cos de fusta i de fil. Serà aquesta la relació ultima d’aquesta peça, dos cossos separats per fils que buscaran el diàleg, la connexió per a no perdre’s.

En l’època que estem vivint a causa de l’emergència pel Covid-19, aquesta idea ha tornat amb més força. Tal vegada és per la convivència contínua amb el concepte de distància social i física que experimentem en aquests dies: els fils poden marcar una distància alhora que mantenen la connexió amb l’altra persona.

Sentim fils que ens uneixen amb les nostres famílies, amics, amb les persones amb les quals compartim camins. Mantenim connexió en la distància.

Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a