Notícies

La TTP visita l’exposició ‘El llarg viatge de l’Estaquirot’

Diferents companyies sòcies de la TTP han visitat aquesta setmana l’exposició ‘El Llarg viatge de l’Estaquirot’, una exhibició única per endinsar-se en la vida titellaire de l’emblemàtica companyia.

Els Estaquis; l’Olga, en Bertu i la Núriahan compartit de primera mà les anècdotes i curiositats d’aquesta mostra que ofereix un viatge retrospectiu pels 50 anys de la companyia, des del 1973 fins al 2023.

Ubicada al Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú, l’exposició descobreix màquines, animalari, esbossos, escenografia, documents i un llarg etcètera d’objectes representatius que han caracteritzat la trajectòria de l’Estaquirot Teatre en aquestes cinc dècades de recorregut i vivències.

‘Una exposició meravellosa on es veu representada tota una vida dedicada als espectacles familiars, plena de detalls, curiositats i sorpreses. La visita guiada que ens varen fer l’Olga, en Bertu i la Núria va ser tot un luxe. Gràcies per la vostra generositat Estaquirots!’ , comparteix la Clara, de la companyia Sgratta.

‘Visitar l’exposició de 50 anys de l’Estaquirot, és tornar a la teva infantesa. Una exposició súper completa on pots gaudir dels titelles i els seus invents. I l’equip de l’Estaquirot, com sempre, et fa sentir com a casa’, explica l’Anna, de la companyia Anna Roca.

‘Va ser un viatge meravellós per la història viva de la CULTURA en majúscules. Pels creadors d’històries i titelles, va ser una oportunitat única per emmirallar-nos en una de les companyies de teatre i titelles més significatives del sector. Dins la dolçor de sentir-nos una mica Estaquirots per un instant, només la nota trista de saber que hi ha un camí que s’acaba pel nostre gust amb més silenci del que voldríem’, assenyala en Ricard, de la companyia Més Tumàcat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a