Notícies

La TTP va de bolo a… Fira Tàrrega!

2013-09-06 13.33.02 copiaArriba una nova edició de Fira Tàrrega i com no podia ser d’un altra forma, cap allí que ens n’anem!
Aquest any estem especialment contents ja que s’obre la Finestra Familiar, de la qual som els instigadors, i que pretén impulsar la internacionalització de les sis companyies programades, dos sòcies de la TTP (Xip Xap Teatre amb Transhumància i la Cia. de teatre Anna Roca amb Momo – versió lliure de Michael Ende). També trobareu a tres socis més dins de la programació general de la fira: Ferran Orobitg de Fadunito.com estrena l’espectacle Límits, el Centre de Titelles de Lleida passejarà la Hathi pels carrers de Tàrrega i coneixerem millor els castells de la mà de la instal·lació Xics de Xurrac de Tombs Creatius.
Però això no és tot. Des de dijous dia 7 i fins diumenge 10, a la nostra gerent, l’Abigail Ballester, i a molts dels nostres socis a l’estand número 7 de la Llotja on us podreu prendre un cafè, informar-vos, conéixer-nos i agafar el nou catàleg que hem editat amb informació dels associats i els espectacles que tenen en gira per Catalunya, la resta de l’Estat Espanyol o internacionalment.
Dissabte 9 tenim el matí ple d’activitats. A les 11 h. tindrà lloc la presentació de l’‘Informe sobre les instal·lacions en les arts de carrer’ que vam encarregar al Salvador González, qui ha fet una gran feina recopilant les opinions de programadors, gestors culturals i companyies per tal de definir què són i quins valors tenen les instal·lacions.
També el dissabte dia 9, de 13 a 14 h., tindrà lloc al Club PRO de la fira el TTP Vermut Meeting, una trobada entre programadors i les companyies sòcies de la TTP per tal de poder establir vincles, presentar-los-hi propostes i crear noves relacions. Aquesta activitat és exclusiva per als socis però si ets un programador/a i t’interessa assistir-hi, posa’t en contacte amb nosaltres via mail a ttp@ttp.cat.
Esperem que gaudiu molt de Fira Tàrrega, per part nostra estarem encantats de que vingueu a saludar-nos, preguntar-nos o compartir una estona amb nosaltres.
Ens veiem a Tàrrega!
 
Socis de la TTP assistens a Fira Tàrrega 2017:

Campi Qui Pugui Cia. La Tal Cia. Roberto G. Alonso
Engruna Teatre Fadunito/Ferran Orobitg Centre de Titelles de Lleida
Holoqué La Pera Llimonera Marcel Gros
Xirriquiteula Teatre La Tresca i la verdesca Teatre Nu
Xip Xap Zum-Zum Teatre Tombs Creatius
Cia. de teatre Anna Roca Cia. Jordi del Rio La Companyia del Príncep Totilau
KaTRaSKa Cia. Antonella d’Ascenzi/Rouxx2 Project Artristras Teatre
Labú Teatre Pentina el Gat JAM
Pep López & Afònix Produccions Produccions Essencials Teatre Mòbil
Tanaka Teatre Teatre al detall Roseland Musical

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a