Notícies

La TTP torna a participar a FiraTàrrega!

Arriba una nova edició de Fira Tàrrega! Del 7 al 10 de setembre la capital de l’Urgell acollirà aquesta cita indispensable amb l’espai públic i les propostes de carrer que té com a leitmotiv passejar. Una part de les propostes de la programació tenen el passeig com a eix i referència artística i els carrers, l’espai públic o el paisatge són el seu marc de desenvolupament.

Programació

Amb 46 espectacles, la programació 2023 presenta 25 estrenes , 12 de les quals procedents del programa Suport a la Creació. 50% de procedència catalana; 28% internacional i 22% nacional. Destaca la presència de companyies procedents de països poc habituals a FiraTàrrega com Dinamarca, la República Txeca o Lituània.

Entre les companyies programades, destaquen 5 sòcies de la TTP:

Zum-Zum Teatre ‘Rhinos’ (estrena) i ‘El Testament

Holoqué ‘Steampinball’ (estrena)

Roberto G. Alonso ‘Jo, Travesti

Farrés Brothers HoHiHu, l’Horrible Història de la Humanitat’

– La Baldufa Teatre ‘Amal’

La TTP present en l’Espai Professional de la Llotja

La TTP comptarà un any més amb un estand (número 23) ubicat a l’Espai Professional de La Llotja que servirà de punt de trobada i d’intercanvi d’informació del sector. A més a més, també s’hi duran diferents reunions de treball.

APCC, PATEA i TTP organitzen ‘Connexions’

Les tres associacions professionals amb conveni amb FiraTàrrega –APCC, PATEA i TTP– organitzem conjuntament, amb la complicitat de FiraTàrrega, Connexions, unes trobades entre companyies membres de les entitats organitzadores i responsables de programació. Aquesta activitat té per objectiu que les persones i entitats membres d’aquestes associacions puguin presentar els seus projectes artístics a professionals de la programació d’àmbit internacional, estatal i català.

Activitat EscenaFamiliar

Dues famílies membres del Club dels Culs Inquiets d’EscenaFamiliar.cat podran gaudir d’una visita guiada pels diferents estands ubicats a la Llotja PRO de FiraTàrrega, amb la finalitat que puguin conèixer en primera persona les companyies i els seus projectes.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a