Notícies

La TTP s’uneix a Temporada Alta i el Teatre de Salt amb descomptes del 50%

La vocació i l’interès en promoure les arts escèniques i la cultura en general, uneixen Temporada Alta, el Teatre de Salt i la TTP. Amb aquesta intenció, hem signat un conveni de col·laboració a través del qual com a TTP ens comprometem a donar visibilitat i difondre la programació de Temporada Alta i el Teatre de Salt a canvi d’un descompte del 50% en les entrades per als nostres membres.

Temporada Alta

És un festival d’arts escèniques que se celebra principalment a les ciutats de Girona i Salt entre els mesos d’octubre i desembre, una finestra oberta al món i un punt de trobada entre l’escena catalana i la internacional, un espai d’exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i la producció d’espectacles, un impulsor de les xarxes d’intercanvi professionals. 

Consulta tota la programació d’aquesta 29a edició

En aquesta edició, el festival ha programat fins a 7 espectacles familiars, 5 dels quals adreçats especialment a un públic infantil.

Podeu trobar tota la informació al respecte en aquesta notícia d’Escena Familiar:

Sortida TTPera

Aprofitant aquest conveni, des de la TTP hem organitzat una sortida per anar a veure l’espectacle Molly Bloom amb els socis/es.

El famós monòleg final de l’’Ulisses’ de Joyce reinterpretat per l’extraordinària actriu i musa de l’avantguarda flamenca Viviane De Muynck

T’hi apuntes?

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a