Notícies

La TTP s’adhereix al manifest ‘Aturem el genocidi a Gaza’. El sector cultural dels Països Catalans amb Palestina

Manifest ‘Aturem el genocidi a Gaza. El sector cultural dels Països Catalans amb Palestina’

Fa 75 anys que Israel ocupa, colonitza i oprimeix al poble palestí amb total complicitat de l’anomenada “comunitat internacional” capitanejada pels governs dels Estats Units i de la Unió Europea, malgrat que el clam de les classes treballadores i populars històricament ha defensat la causa palestina.

El món crida, des de tots els continents, contra la massacre israeliana de Palestina. I en els futurs llibres d’història sortirà la foto de Von Der Leyen i Netanyahu donant-se la mà per il·lustrar que la Unió Europea va permetre, justificar, avalar i finançar el genocidi a Gaza.

Ja n’hi ha prou!

Des del sector cultural no podem permetre que en el nostre nom hi hagi aquest silenci o complicitat dels nostres governs. Perquè una cultura indiferent davant d’una injustícia que ha adoptat la magnitud de barbàrie és una cultura morta. Perquè una cultura que no defensi la causa dels pobles oprimits és una cultura que permet la seva opressió.

És per això que, des de diversos fronts culturals -la literatura, la música, les arts escèniques, les arts plàstiques, el circ, el pensament, espais culturals, etc.- fem una crida clara i contundent:

– Condemnem els bombardejos i els diferents atacs de l’Estat sionista d’Israel a Gaza i als demés territoris ocupats de Palestina. Així com les seves polítiques d’apartheid que pretenen impedir el ple desenvolupament de la vida i la cultura palestina.

– Exigim als nostres governants que deixin de ser còmplices d’aquesta massacre televisada i que tinguin la valentia d’oposar-se als diferents poders que recolzen l’ocupació militar israeliana.

– Recolzem les múltiples expressions de solidaritat amb el poble palestí. I fem una crida als sectors de la cultura i a la població en general a sortir al carrer a les diverses mobilitzacions convocades a pobles i ciutats dels Països Catalans.

Enllaç al manifest

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a