Notícies

La TTP rebutja i condemna els abusos produïts a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida

Des de la TTP volem mostrar el nostre absolut rebuig i condemna envers els abusos soferts per alumnes menors d’edats a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i el nostre total i incondicional suport a les víctimes. Aquestes paraules són per vosaltres:
Estimades companyes, la setmana passada ens vàrem reunir representants de les cies. de la TTP. Asseguts al voltant d’una taula van sortir preguntes sense resposta: Com pot ser que això hagi passat? Que podem fer perquè això no torni a passar? I sobretot, com podem donar suport a les víctimes?
Després de cares de consternació, ràbia i tristor volem intentar donar resposta a les preguntes i decidim escriure-us aquestes línies a vosaltres, les víctimes d’uns fets que mai no haurien d’haver passat i que esperem i intentarem que mai més tornin a passar!!!
Us volem donar i fer-vos arribar el nostre suport incondicional i alhora ficar-nos a la vostra disposició pel que cregueu i necessiteu, sense cap mena de dubte estem i estarem al vostre costat.
També volem mostrar el nostre sentit agraïment per l’acte de valentia i dignitat que heu fet. El vostre pas no és en va. Com a pares, mares, tiets i persones que treballem i convivim amb joves i infants, ens obliga a qüestionar-nos i repensar com estem educant als nens i nenes. El camí no serà fàcil però hem de contribuir, no tan sols a empoderar a les nenes i joves, sinó també a desconstruir masculinitats tòxiques, perquè mai més torni a passar res semblant, ni aquí ni enlloc.
Ens agradaria que aquestes paraules us ajudin a tancar les ferides que el pas del temps ha mantingut obertes. I que les cicatrius que us ha deixat la confusió, ràbia i dolor viscut siguin això, cicatrius que ens ensenyen i ens recorden a tots i totes el que mai hauria d’haver passat i el camí que comencem plegats gràcies al vostre acte, gens fàcil, de trencar el silenci.
Volem acompanyar-vos en el camí per a derruir els murs construïts generació rere generació, basats en masclisme i menyspreu.
I per acabar dir-vos que ens reunirem amb l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i l’Ajuntament de Lleida, per demanar i exigir que es depurin responsabilitats i aconseguir així que per sempre més l’Aula i tots els espais on hi ha nens/es, nois i noies siguin espais segurs, de confiança i aprenentatge.
Un cop més gràcies, gràcies, gràcies per la vostra dignitat.
Signen:
Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics
Centre de Titelles
Companyia de Comediants La Baldufa
Campi qui Pugui Teatre
Zum-zum Teatre
Xip Xap Teatre
Companyia Tombs Creatius
Festuc Teatre Companyia
Jaume Jové – JAM
Fadunito.com
La Guilla Teatre
Toc de Fusta
Holoqué Arte
Estenedor Teatre de Titelles
Engruna Teatre
Antonella D’Ascenzi
Teatre Nu
Cirquet Confetti
fes-t’ho com vulguis
El Cau de l’Unicorn
Marduix
Farrés Brothers
Estaquirot Teatre
Pep López
La Trepa
Cia La Tal
Artristras
Pea Green Boat puppet company
Teatre Al Detall
Teatre Mòbil
Cia Patawa
LaBú Teatre
MONS – dansa i educació
Toc de Retruc
De paper
El Replà Produccions
CIRC De JOCS
Samfaina de Colors
Produccions Essencials
ROSELAND MUSICAL. COMPAÑÍA DE DANZA
#NoEsTeatro
#NoÉsTeatre
#ProuCallar
#NoPararem
#MeToo

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a