Notícies

La TTP promou diferents activitats en el marc de la fira Mostra Igualada i 7 companyies sòcies hi seran presents

Un any més la TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, estarà present a la fira de referència dels espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada. Com ja és habitual, la TTP tindrà un paper actiu en la Llotja professional del certamen, participant en aquest espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

En el marc de la fira, dissabte 1 d’abril la TTP durà a terme l’activitat Mostra Mestra, un itinerari per descobrir, de la mà de professionals de les arts escèniques, com esprémer els espectacles i unir arts escèniques i centres educatius. Així com, a les 12 hores del mateix dissabte, a més a més d’explicar el projecte de la Mostra Mestra també exposarà el seu nou decàleg de bones pràctiques de programacions escolars.

Finalment, dins l’activitat ‘Experiències sobre sostenibilitat ambiental a les arts escèniques’ que es realitzarà el dijous 30 de març a les 16 hores, la TTP participarà conjuntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals en la presentació del Pla C* Cultura pel clima, un programa de sostenibilitat ambiental per a les empreses culturals per oferir eines i recursos per al sector. Un ambiciós Pla que s’adreça al conjunt de les empreses culturals de Catalunya i que vol esdevenir un referent en l’àmbit català i estatal.

Una nova edició de la Mostra Mestra per apropar les arts escèniques als centres educatius

Educació i cultura han d’anar de la mà però perquè això sigui una realitat s’han de conèixer. Des de l’any 2018 la TTP té en marxa el projecte Mostra Mestra que pretén donar eines als i les docents per entendre millor el llenguatge teatral, aprofundir en les obres que poden anar a veure amb els alumnes i descobrir eines escèniques que poden aprofitar en les seves classes i explicacions de continguts curriculars. Potenciem el coneixement mutu entre artistes i docents i la reflexió conjunta.

Un itinerari integrat per diversos espectacles de diferents disciplines artístiques i destinats a diverses edats que, un any més, es durà a terme el dissabte de Mostra Igualada.

Programa Mostra Mestra 2023

9.15 h. Recepció dels participants al Museu de la Pell d’Igualada

10.00 h. Assistència a l’espectacle ‘Blink Màgic’  de la companyia Blink Flash

12.00 h. Presentació de la Mostra Mestra i Decàleg de la TTP de les programacions per a escolars. Visita a l’àrea PRO

13.30 h. Dinar

16.00 h. Assistència a l’espectacle ‘La casa més petita’ de Cia. Campi Qui Pugui

17.30 h. Assistència a l’espectacle ‘Les ales de la Carlota’ de Cia. de Teatre Anna Roca

19.00 h. Assistència a l’espectacle ‘Rouge Nord’ de la Cia. francesa Cirque Pardi!

20.30 h. Assistència a l’espectacle Desªnuda de la Cia. del País Basc Maitane Serralde

21.30 h. Tancament de l’activitat

Fins a 7 companyies sòcies de la TTP presents a Mostra Igualada 2023

An-ki’ de la companyia Ortiga, una experiència teatral immersiva on descobriràs un relat sobre la connexió amb la terra.

Secrets’ de Tombs Creatius, un espectacle vivencial personalitzat i emocionant on seràs protagonista de la teva pròpia història.

La casa més petita’ Campi Qui Pugui, una situació d’incertesa on una abraçada pot convertir-se en la casa més petita, en una llar.

-‘Les ales de la Carlota’ d’Anna Roca, un cant a la vida que ens permet parlar de la mort.

‘Kariguiri’ de Giramàgic un viatge en espiral amb màgia i poesia visual

‘Sense Lluna’ de Samfaina de colors, una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música.

‘Sotabosc’ Inspira Teatre, un espectacle per connectar la cultura amb la natura del nostre entorn, amb els nostres boscos. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a