Notícies

La TTP presenta les seves #ttpforma al projecte Cultsurfing

CultSurfing és un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.
Com en el CouchSurfing (xarxa que permet als seus usuaris ser hostes i establir amistats arreu del món), CultSurfing és una xarxa per descobrir nous projectes, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris.
L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò. Paral·lelament, CultSurfing facilitarà el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques amb els projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.
Amb aquesta finalitat, CultSurfing posa el potencial de la capitalitat de la ciutat de Barcelona al servei d’aquests projectes per tal d’incrementar la seva difusió i la connectivitat entre ells.
Per dur-ho a terme, el programa CultSurfing s’articula en dos eixos: la xarxaConnecta i les Trobades Professionals.
La xarxaConnecta és un programa per la recerca i posterior catalogació de projectes singulars de tot el territori de parla catalana. El seu objectiu és crear connexions i donar visibilitat a aquests projectes a través d’un catàleg en xarxa..
Les Trobades Professionals són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura que es duran a terme els dies 15 i 16 d’octubre de 2013 a l’Espai Fabra i Coats de la ciutat de Barcelona. Aquestes jornades tindran com a objectiu posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.
Amb aquesta finalitat es convoca un procés de selecció de projectes culturals per a l’Edició Beta de CultSurfing, on la TTP hem presentat les sessions #ttpforma que fem cada segon dimarts de mes (excepte els mesos d’estiu) amb l’objectiu d’establir un punt de trobada entre professionals del sector per tal de parlar i compartir dubtes, coneixements, problemes envers un tema concret cada edició.
Les propostes seleccionades estaran convidades a venir a presentar els seus projectes durant les Trobades Professionals, L’organització es farà càrrec de les despeses de desplaçament i les dietes corresponents.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a