Notícies

La TTP, partner de TitereData

TitereDATA, el portal per als professionals del teatre de titelles, visual i objectes (TTVO) a Espanya, llança la seva enquesta anual a través de la plataforma TitereDATA digital per prendre el pols al sector.

El qüestionari anual permet avaluar la situació actual del sector de teatre de titelles, visual i d’objectes a Espanya, un sector potent que uneix més de 600 professionals entre companyies, festivals, teatres/sales, tallers de construcció, museus/centres i experts, i que representa el 16,4% de les companyies d’arts escèniques i realitza el 32,2% de les funcions de tot el sector de les AA EE.

L’eina TitereDATA digital, a més de possibilitar la recollida i actualització permanent de les dades del sector i la seva comparativa amb anys anteriors gràcies als estudis realitzats, ofereix un catàleg de productes i serveis dels diversos agents i permet accedir a recursos professionals als usuaris registrats.

Per tant, la plataforma TitereDATA digital és una eina actualitzada, dinàmica i col·laborativa que es converteix en el gran aparador del TTVO a Espanya. Es tracta d’una font d’informació i coneixement permanent i actualitzada que permet la seva aprofitament i possibilita el desenvolupament, millora i visibilització d’un sector que aposta per la innovació i la modernització.

TitereDATA és un projecte coordinat per UNIMA Federació España que compta amb l’impuls de 40 partners agents referents del sector, entre les quals es troba la TTP, i amb el suport del Ministeri de Cultura.

El termini per completar l’enquesta anual finalitza el 7 de juny.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a