Notícies

La TTP ja és sòcia d'ASSITEJ Espanya

ASSITEJ és una associació cultural que té com a objectiu promoure el desenvolupament de la infància i la joventut a Espanya. Amb la obertura d’ASSITEJ a la entrada d’entitats, la TTP s’uneix al seu paraigues de socis passant a formar part d’un a xarxa mundial present en més de 80 paisos.
L’Associació exerceix la seva acció actuant en tot el territori nacional i participant en activitats internacionals. És membre fundador i de ple dret de l’organització internacional ASSITEJ, Association Internationale du Théâtre pour l’Enfance et la Jeuneusse, fundada a París el 1965 per l’Institut Internacional de Teatre de la UNESCO. Avui és una xarxa mundial que uneix a milers de teatres, organitzacions i individus a través dels Centres Nacionals en més de 80 països.
ASSITEJ i els seus centres nacionals són els únics reconeguts pel ITI (International Theatre Institute ) i la UNESCO per a tota mena d’intercanvis a nivell internacional.
ASSITEJ-ESPANYA ocupa una de les Vocalies del Comitè Executiu del Consell Estatal de les Arts Escèniques i de la Música, organisme assessor del INAEM, Institut de les Arts Escèniques i de la Música, del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport
Per a més informació podeu consultar la pàgina web d’ASSITEJ així com l’apartat de la TTP com a sòcia.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a