Notícies

La TTP ja és oficialment membre de l’Acadèmia Catalana de la Música

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics -TTP ja és oficialment membre de l’Acadèmia Catalana de la Música.

El fet de ser membre ofereix la possibilitat de transmetre a les institucions i a l’administració les demandes de l’associació, donar a conèixer les idees i participar activament en els grups de treball de l’Acadèmia. I, de la mateixa manera, també hi ha la possibilitat d’optar a orientació jurídica-legal.

La tasca de l’Acadèmia, fundada l’any 2011, consisteix en abordar de forma conjunta els reptes del sector musical i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

Músics, compositors, intèrprets, emprenedors, sales de concerts, mànagers, productors, promotors, editors, festivals, discogràfiques, centres d’ensenyament musical públics i privats, estudis d’enregistrament, crítics musicals i un llarg etcètera de professions i professionals vinculats a la música, conformen l’Acadèmia Catalana de la Música amb l’objectiu d’esdevenir interlocutors directes amb l’administració pública i el conjunt de la societat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a