Notícies

La TTP estarà present a FiraTàrrega 2022

La TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, estarà present a FiraTàrrega els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre.

Arriba una nova edició de FiraTàrrega, una cita imprescindible per aproximar les arts escèniques a la ciutadania i, un any més, la TTP no es vol perdre aquesta ocasió única.

Estand a l’Espai Professional de la Llotja

D’una banda, la TTP participarà en l’Espai Professional de la Llotja amb un estand d’exposició presencial que pretén ser un punt de trobada i de referència per poder intercanviar informació sobre el sector. Concretament, ens torbareu a l’estand 24 ubicat a l’illa de les associacions. A més a més, també hi seran presents fins a sis companyies sòcies: Anna Confetti – 16, Tombs Creatius – 17, La industrial teatrera – 18, Campi Qui Pugui – 20, Cia. La Tal – 29 i Engruna Teatre – 40.

Speed Meetings

D’altra banda, per tal que les companyies i distribuïdores puguin presentar els seus projectes escènics als programadors convidats, la TTP també coorganitzarà els Speed Meetings (juntament amb AADPC – Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya), ADGAE (Asociación de Distribuidores y Gestores de Artes Escénicas de España) y PATEA (Asociación de Artes de Calle de España). Trobades ràpides, de 5 minuts, que tenen com a objectiu fomentar la contractació d’espectacles.

Companyia programada

Així com, la companyia sòcia de la TTP Engruna Teatre actuarà a la Fira amb “Univers”, el seu primer espectacle per a públic de 0 a 2 anys. Una proposta sensorial, basada en la poesia visual i la música en directe creada a partir de sàmplers i guitarra elèctrica.

Activitat prevista

La Companyia Industrial Teatrera celebra 20 anys de trajectòria i, per celebrar-ho amb totes i tots, el dissabte 10 de setembre a les 13.30 hores oferirà un brindis que es durà a terme al seu estand ubicat al número 40 de la Llotja de la Fira.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a