Notícies

La TTP estarà a FIREPEMU 2016

Aquest cap de setmana, dies 1 i 2 d’octubre, arriba al Teatre de Llinars del Vallès la 5a. edició de FIREPEMU (Fira de Recursos Pedagògics Musicals) i la TTP hi serem presents.
El dia 1 tindrem un espai expositiu com a TTP per a que tots els participants puguin conèixer la nostra feina i als nostres socis. També realitzarem la presentació de la “Guia de bones pràctiques en les campanyes d’espectacles per a escolars”.
El dia 2 està dedicat a les famílies així que els hi presentarem el portal www.EscenaFamiliar.cat.
La FIREPEMU és una plataforma que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’educació, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar la qualitat de l’ensenyament a través de la música. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines pedagògiques. Un entorn on professionals, empreses i institucions presenten els seus projectes i donen a conèixer els seus recursos. El marc idoni per a la reflexió al voltant de la música com a eina educativa i de la seva implicació en la nostra realitat social i cultural.
Els objectius de la Fira de recursos Pedagògics Musicals són:

  • Promoure la innovació en la didàctica de la música.
  • Actualitzar i millorar la qualitat de l’educació a través de la musia.
  • Difondre nous coneixements, recursos i materials pedagògics musicals.
  • Fomentar la reflexió i el debat al voltant de l’ensenyament a través de la música.
  • Abordar la música des d’una perspectiva interdisciplinar.
  • Promoure la convivència i l’intercanvi d’experiències.

La fira s’estructura en dos espais diferenciats però complementaris:
FIREPEMU PRO s’adreça a mestres, professors d’educació infantil, primària i secundària, empreses i institucions de l’àmbit musical, musicoterapeutes, educadors socials, així com tots aquells professionals i estudiants interessats en les propietats educatives de la música.
firepemu-family-2016FIREPEMU FAMILY s’adreça a famílies i professionals per tal que petits i grans gaudeixin i coneixin de primera mà les eines, els materials i els recursos presentats a la fira. Un espai pensat per a estimular i potenciar la curiositat, la sensibilitat i la creativitat dels infants a través de la música i d’altres disciplines artístiques, tot passant una estona agradable i aprenent a comunicar-se amb llenguatges que van més enllà de les paraules.
ESPAI EXPOSITIU organitzem una mostra professional on els formadors, empreses i institucions musicals convidades exposen els seus  projectes, eines i materials,  tots a l’abast dels assistents.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a